Portlet Registry does not load with CSS/Javascript Aggregation turned on

Description

The Portlet Registry does not load when CSS/JavaScript Aggregation is enabled. The error shown by the browser is:

TypeError: $ is not a function
...s.button = $('#Pluto_1197_u21l1n6_160_background-edit-control .background-edit-b...

When CSS/JavaScript Aggregation is disabled, the Portlet Registry loads normally, except with IE10. As reported fo uP 4.0.11 in UP-4002, the Portlet Registry will not load regardless of CSS/JS Aggregation status.

Environment

IE 10, Firefox, Chrome, Safari browsers, Tomcat 7.0.42

Activity

Show:
Andrew Petro
June 11, 2014, 3:28 PM

Greatly appreciate the bug report. This sounds too awful to be true, however. Increasing priority. Pushing to next versions as did not make the 4.0.14 release. Needs triage.

Ahad Zaman
July 10, 2014, 5:39 PM

On Chrome and Firefox the portlet registry seemed to load fine with CSS/JavaScript Aggregation turned off as well as turned on.

Andrew Petro
July 16, 2014, 6:42 PM

Marked as not affecting and as fixed for 4.1.0 since testing doesn't reproduce the bug there – need to test 4.0-patches and if this doesn't appear there either, I suggest zapping it as a Can't Reproduce until it comes up again.

Andrew Wills
October 31, 2014, 9:52 PM

In the era where Respondr was being implemented, I believe there was at least one period where enabling or disabling aggregation caused personalization to break. I think it's been long-fixed, and I just tested master & 4.1.x to verify.

Assignee

Unassigned

Reporter

paul.gazda

Labels

Estimated End Date

None

Components

Fix versions

Affects versions

Priority

Critical
Configure